Ny kost - og en vinder

Proto-col kosttilskud: Hjælper bl.a. hår, hud og negle

1-

2-

Jeg er typen, som elsker gode kosttilskud i hverdagen. Lige for tiden holder jeg dog en pause med D-vitamin pga. at det får vi masser af nu når solen skinner, så dem tager jeg først igen omkring september/oktober måned.

Jeg begyndte for ca. 2 uger siden på disse Proto-col Kollagen mod hår, hud og negle. Jeg har ikke taget dem helt længe nok til, at jeg kan se store forandringer endnu.

Pillerne skulle gerne hjælpe mod hårtab, svage negle og hudproblemer.

Jeg føler dog at mine negle er begyndt at kunne vokse igen, uden at de knækker lige med det samme. På billederne ovenover ser du hvordan mine negle så ud for ca. 2 uger siden, og nu er de allerede vokset, og ikke knækket – endnu hvertfald. Det har været et stort problem med mine grimme og korte negle, men de har simpelthen bare ikke været stærke nok, så lige nu tegner det sig godt, og jeg håber selvfølgelig at de kan nå at blive “okay” længde uden at knække, så jeg bare selv kan klippe dem igen når de bliver for lange. Det er virkelig min drøm at få stærke negle igen.

Nu viste jeg på bloggen her for en uges tid siden Zit Zapper’en som jeg bruger mod bumser og urenhud. Jeg har ærlig talt slet ikke fået den brugt så meget igen her på det sidste, fordi jeg ikke har så meget urenhud i øjeblikket. Så jeg bilder mig hvertfald ind, at Proto-col pillerne har hjulpet mig lidt rundt omkring. Så jeg tager dem glædeligt hver dag, og er du interesseret så kan jeg melde tilbage om 2 ugers tid om hvordan det er gået, når jeg har taget pillerne i en måned.

Er du selv interesseret i at prøve disse Proto-col Kollagen piller, som hjælper mod bl.a. hår, hud og negle, så kan de købes lige her.

(Produktet er sponsoreret, med selvfølgelig mine egne meninger.)

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Ny kost - og en vinder