Jakke fra VRS fashion

Ny kost – og en vinder

ProductDetail

ProductDetail (2)

Puha… De sidste par dage har været lidt mere hektiske, end jeg lige havde planlagt. Jeg har stadig sygdom i kroppen 24/7, så nu har jeg fået taget en VEGA test, hvor jeg nu har fået at vide, at jeg ikke kan tåle gluten og laktose. Det har jeg altid kunne tåle, men efter min hpv-vaccine, som jeg fik i 2012 så har min krop desværre været præg af smerter – dagligt, og det har dermed ændret min krop til ikke at kunne tåle gluten og laktose længere.

Så nu er jeg gået all-in. Kost, drikkelse – alt skal fra nu af være glutenfri og laktosefri, så fremover skal du bare vide, at det fremover godt kan præge bloggen lidt, med at mine opskrifter/madbilleder osv. vil være fri af begge dele.

——————————————

Og nu til en vinder af bogen “Anna og det franske kys”. Vinderen blev Maria Hoffbeck. Tillykke! Jeg sender dig en mail med det samme.

Tak til alle, som deltog i konkurrencen <3

♥ Mizzepii ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jakke fra VRS fashion