Indsamling: SOS Børnebyerne d. 10 maj 2015 - Giv børn en mor

Ny parfume: Justin Bieber

1-

2-

3-

“You’re all that matters to me – JB”

4-

Jeg er nu ikke fan af Justin Bieber eller noget som helst. Jeg havde såmænd bare nogle point hos Club Matas, som var ved at udløbe. Jeg var virkelig i tvivl om hvad jeg skulle bruge de point på, da jeg synes udvalget hos Club Matas webshop alligevel var lidt trist. Valget endte så på denne lille parfume-pakke fra Justin Bieber. Pakken indeholdte parfume, body lotion og body wash.

Det dufter nu fint nok, dog skal man lige være obs på, at der er glimmer i body lotion. Haha, og selvfølgelig parfume. Men hvad havde man da også forventet med sådan en parfume-pakke, haha.

Synes dog at designet er fint, så derfor skulle det lige foreviges. Nu har jeg så hermed fået min første (og nok sidste) Justin Bieber parfume. Håber bare på bedre udvalg hos Club Matas webshop næste gang.

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Indsamling: SOS Børnebyerne d. 10 maj 2015 - Giv børn en mor