“Se på mig” af Kirsten Hammann

1-

2-

3-

4-

“Se på mig” af Kirsten Hammann. Bogen er udgivet af forlaget Gyldendal.

Bagsidetekst:

Julie troede, hun skulle giftes med sit livs kærlighed, Casper, men en morgen står hun tilbage med en tom lejlighed og en post-it-seddel på køkkenbordet, hvor der står: “Søde skat, pas på dig selv. Vi ses. C.”

Sune troede, han skulle blive en kendt forfatter, men han arbejder fuldtids på en tankstation, mens hans bedste ven har dundrende succes med sin nye roman.

Julie beslutter sig for at leje et værelse ud til en fremmed, mens hun venter på livstegn fra Casper. Sune siger sit job op og lejer værelset for at skrive den store bestseller.

SE PÅ MIG er fortælling om bedrag og selvbedrag, om hemmelighedher og overvågningskameraer, sexlegetøj, løgne og ja, kærlighed.

Min mening:

Denne historie er slet ikke noget for mig. Det er alt for forvirrende skift, der bliver lavet mellem de 2 hovedpersoner, og bogen er ikke kapitel-inddelt, det hele er skrevet ud i én køre.

Bogen handler bl.a. om: kæresorger, hverdagen, job/karriere, venskaber, drømme, sex, at vente, savn, livet, sexlegetøj, overvågning og lidt kærlighed.

Jeg synes for det første, at bogen er skrevet meget kedeligt. Det var en kamp for mig, at komme igennem den. For det andet, er der ALT for meget sex i den for min smag. Der er mange detaljer omkring hvad, de gør ved hinanden indenfor/udenfor sengen. Det er ikke engang skrevet erotisk.

Det er ikke en bog, jeg personligt vil anbefale.

Jeg giver bogen 1 ud af 5 stjerner.

1. “Det er håbløst. Fra det ene øjeblik til det andet har Julie mistet sin forlovede og sit hjem og alt det, hun troede, de skulle til at bygge op sammen. Lige pludselig efter aftensmaden. Bang.”

2. “Sune Boisen er lykkelig, og han har lyst til at kneppe Iben. Han er allerede helt hård. Han begynder at kysse hende og slikke hendes hals. Han siger, at hun vover på at gå hjem uden ham.”

3. “Hun er så kontrolleret, at man får lyst til at lægge hende over et bord og kneppe hende og se, om der er liv.”

4. “Han lægger sig ind på sengen og onanerer. Det tager lang tid, fordi det kun er en halv time siden, han gjorde det sidst, og han er også ved at blive øm i pikken af at rive så meget i den. Hver gang han keder sig eller ikke kan finde ud af, hvad han skal skrive, så onanerer han.”

De 3 sidste citater viser ret godt, hvordan bogen er skrevet.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Bog & Idé lige her.