Right now: I'm Reading...

“Billie” af Anna Gavalda

1-

2-

3-

4-

“Billie” af Anna Gavalda. Bogen er udgivet af forlaget Lindhardt & Ringhof.

Bagsidetekst: 

Billie – opkaldt efter Michael Jacksons hit – og Franck er et umage par, som i skolen bliver sat sammen for at opføre en scene fra teaterstykket Man spøger ikke med kærlighed af Alfred de Musset. Et smukt venskab er født.

Under en udflugt i bjergene styrter de ved et uheld ned i en klippesprække, og Franck kommer slemt til skade. Mens Billie bekymret venter på hjælp, tilbringer hun natten med at tale til en lille stjerne på den sorte nattehimmel – om deres opvækst, om at være anderledes, om at finde hinanden, om venskab og om mod.

Min mening:

Det er virkelig en sød historie! Teksten er skrevet meget direkte. Rigtig smukt. Det er en skøn charme at denne historie har. Jeg havde ingen forventninger til bogen, men den overraskede mig virkelig meget!

Bogen handler bl.a. om: venskab, kærlighed, universet, livet, barndommen, forelskelse, tro og håb. Det et en letlæst bog, som er meget rørende. Det er en bog om Billie & Frank’s historie.

Det er virkelig en skøn bog, som jeg gerne vil læse igen!

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

1. “Ingen tvivl. Det var den. XXS, alene og mistænksom, men den sendte alt det ud, den havde i sig. Den blinkede af alle kræfter. Den var alt for glad for at være med. Den elskede musikken, og den kunne teksten udenad. Den funklede i natten.”

2. “Jeg bider tænderne sammen og bærer ham på ryggen til verdens ende, hvis det er. Ja, hvis det er, tager jeg ham med op på månen, og vi ender i akutmodtagelsen på Mars.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Williamdam lige her.

Næste indlæg

Right now: I'm Reading...