Fragrance Mist "LOVE SPELL" fra Victoria's Secret

“Sommerbogen” af Tove Jansson

1-

2-

3-

4-

5-

“Sommerbogen” af Tove Jansson. Bogen er udgivet af forlaget Gyldendal.

Bagsidetekst:

“Når det blæser fra sydvest, kan man let få en fornemmelse af at dagene afløser hinanden uden forandring eller begivenheder af nogen slags, dag og nat er den samme jævne og rolige brusen. Faderen sidder altid og arbejder ved sit bord. Garnene sættes ud og tages op. Hver af dem færdes rundt på øen med deres egne sysler, der er så selvfølgelige, at man ikke taler om dem, hverken for at opnå beundring eller sympati. Det er bare samme lange sommer, hele tiden, og alting vokser videre i sin egen takt.”

Min mening:

Dette er en virkelig sød og smuk roman. Den handler meget om livet, naturen, tro, lege og at udforske den hyggelige ø. Bogen er skrevet i små hyggelige scener. Personligt kommer jeg helt ind i barndommens og fantasiens verden. Bogen synes jeg kunne være alle tiders at læse højt for sine børn.

Dog synes jeg ikke, at der sker så meget i den, så jeg helt sidder i spænding og venter på hvad der nu skal ske, så det trækker lidt ned i min mening.

Alt i alt synes jeg, at det er en sød roman, smukt skrevet, meget stemningsfyldt. Jeg har selv i tankerne at købe bogen en skønne dag.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Saxo.com lige her.

Næste indlæg

Fragrance Mist "LOVE SPELL" fra Victoria's Secret