Julekonkurrence: Vind 2 nye John Green romaner

“Læserne i Broken Wheel anbefaler” af Katarina Bivald

1-

2-

3-

4-

“Læserne i Broken Wheel anbefaler” af Katarina Bivald. Bogen er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof.

Bagsidetekst:

Svenske Sara skriver sammen med 75-årige Amy fra lowa, USA. I to år har de udvekslet tips om bøger og livet, og en dag takker Sara ja til Amys tilbud om at besøge hende. Da hun når frem til den lille flække Broken Wheel, er Amy imidlertid pludselig død.

Byens indbyggere tager sig godt af den forvirrede unge turist, og Sara beslutter sig for at blive som planlagt. Da hun åbner en boghandel med alle Amys bøger, liver den lille, søvnige by langsomt op, og Sara oplever for første gang at knytte relationer og venskaber – udover dem i litteraturens verden. Ingen tør tænke på, at Sara snart skal hjem igen, så byens indbyggere går sammen om en aldeles skør, men genial plan…

Min mening:

Det er en rigtig hyggelig bog om en pige, som elsker bøger. Bogen handler bl.a. om: den tætte lille by, fællesskab, sammenhold, venskaber, bøger, sorg og kærlighed.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

“Nu gik hun rundt og analyserede en mands følelser og handlinger, som om hun var Bridget Jones for en dag. Som om hun var hovedpersonen i en helt almindelig chicklit.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Bog & Idé lige her.

Næste indlæg

Julekonkurrence: Vind 2 nye John Green romaner