Modenationen

“Duften af kaffe” af Malene Dietz

1-

2-

3-

4-

“Duften af kaffe” af Malene Dietz. Bogen er udgivet af forlaget Politikens forlag.

Bagsidetekst:

Maja har tjek på tilværelsen. Sådan da. For da hun efter en fest vågner op i den forkerte mands seng uden nogen form for anelse om, hvordan hun er endt der, mister hun fuldstændig sit vante fodfæste i livet.

Sammen med veninden lægger hun en snedig plan, der både skal opklare, hvad der skete den nat efter festen og genskabe hendes trygge tilværelse. Men Majas paniske forsøg på at få overblikket tilbage forstyrres af et par lilla underbukser og en alt for varm kop kaffe – og så kan det være svært at holde fokus.

Min mening:

Jeg er helt vild med denne bog. Det er hyggelig læsning – ligesom Bridget Jones bøgerne osv. Og ved i hvad? Jeg kunne slet ikke løsrive mig fra bogen. Den holder virkelig spænding hele vejen igennem. Jeg når lige at læse et kapitel, også optrapper der hele tiden lige noget spændende, som jeg vil høre svar på og sådan fortsatte det bare derud af. Virkelig en dejlig tøsebog, som jeg gerne vil læse igen og igen!

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket.

Næste indlæg

Modenationen