Trendspotters - skønhed, mode, tips, wellness

“Fra hus til hus” af Kristín Marja Baldursdóttir

1-

2-

3-

4-

5-

“Fra hus til hus” af Kristín Marja Baldursdóttir. Bogen er udgivet af Gyldendal.

Bagsidetekst:

Hun er blevet svigtet af kæresten, har mistet sit job og er flyttet hjem til sin mor igen. Men Kolfinna er ikke sådan at slå ud. Hun gør rent uden regning for velstillede folk i Reykjavik: hos den selvoptagede operasangerinde, den excentriske forsker, den rige advokat og den kloge kvinde og får et godt indblik i andre folks liv – og bliver en hel del klogere på sit eget.

Min mening: 

Wow! Det er virkelig en god og rørende bog. Selve handlingen foregår på Island. Hovedpersonen er en hushjælp, som gør rent i forskellige hjem. Hun søger det smukke liv. Jagten på kærligheden og lykken. I bogen møder vi: forventninger, drømme, modstand, glæde, kaos, succes, status, penge, samfundet, jalousi, begær, udnyttelse, manglende respekt fra omgivelserne, døden, sorg, smerte. ”Hvad er jeg overhoved god til?” Livet går til tider på autopilot. ”Hvad vil vi overhoved med vores liv?”

Bogen indeholder virkelig nogle gode emner. Den er rørende og giver hvertfald stof til eftertanke. Sidste del af bogen sad jeg totalt bare med tåre i øjnene. Det var helt bestemt en god læseoplevelse. Det er selv en bog, som jeg gerne vil eje. Den skal klart læses igen!

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Saxo.com lige her.

Næste indlæg

Trendspotters - skønhed, mode, tips, wellness