Fine opskrifter

“Mit livs øjeblik” af Cecelia Ahern

1-

2-

3-

4-

5-

6-

“Mit livs øjeblik” af Cecelia Ahern. Bogen er udgivet af forlaget Thaning & Appel.

Bagsidetekst:

En dag da Lucy Silchester kommer hjem fra arbejde, ligger der en gylden kuvert på gulvet under brevsprækken. Det er en invitation til et møde med Livet. Hendes liv. Det lyder mystisk, men Lucy har læst om den slags i et blad. Og hun har slet ikke tid, for hun har alt for travlt med at foragte sit arbejde og lyve for sine venner og sin familie – alt sammen for at gøre sit liv mere udholdeligt, efter at hendes livs kærlighed forlod hende.

Men fra det øjeblik hun alligevel mødes med den mand, der præsenterer sig som hendes liv, bliver Lucy tvunget til at fortælle sandheden, selvom den gør ondt. En helt ny Lucy ser dagens lys.

Min mening:

Wow! Denne bog har virkelig overrasket mig!

Det er en super hyggelig bog. Meget smuk historie. Bogen handler bl.a. om: at lyve for sig selv, leve i en ond cirkel, sorg, livet, skæbnen, krav, familie, følge sine drømme samt at kunne lide sig selv som person.

Det er en virkelig gribende og spændende historie. Meget filosofisk. Den sætter en masse tanker i gang. Specielt for mig omkring mit eget liv. Jeg er helt vild med bogen! <3

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

1. “Jeg var målløs. Mit liv havde stukket en kniv i ryggen på mig”

2. “Drømme skal få en til at tænke: Hvis jeg havde modet til at gøre det, og jeg var helt ligeglad med, hvad andre mennesker tænkte, så ville jeg gøre det.”

3. “Det er tydeligt, at du har levet dit liv fuldt ud, og at der ikke er noget tilbage, du behøver at gøre, og nu er det på tide at stoppe. Du kan lige så godt lægge dig til at dø.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Saxo.com lige her.

Næste indlæg

Fine opskrifter