Minicruise til Oslo - last part

Nutrilett – Start Now Kit (3 days diet)

11

22

33

Jeg har netop haft den mulighed at teste Nutrilett‘s Start Now kit, som er en slags kickstarter for vægttabet. Den kan selvfølgelig også bruges som bare en 3 dags-kur. I pakken er der alle måltider og mellemmåltider for hele 3 dage. Der er alt fra barer, shakes, spaghetti retter til aftensmad, supper, og ikke mindst også desserter. (Vanilje & chokolade budding) Det er en god måde at få prøvet lidt forskelligt af deres produkter på, samt der så også skulle ryge lidt af sidebenene 😉 Der er 6 måltider i pakken til hver dag. Så det er ikke sådan, at man skal føle sig sulten overhoved. Du kan høre mere om Start Now kittet lige HER.

Jeg er blevet positivt overrasket. Jeg har tabt mig næsten 2kg på de 3 dage, det er måske ikke så meget men det har givet mig blod på tanden til at jeg vil fortsætte den rigtige vej — (nedad selvfølgelig!) Jeg har været vild med alle måltiderne der var med. Selv supperne og pasta retterne var super gode, dem var jeg lidt mere bange for ikke ville smage så godt. Deres shakes, barer og budding smagte virkelig himmelsk! Jeg følte mig hverken sulten på noget tidspunkt. Man skal selvfølgelig også drikke godt med vand, når man er på kuren. Jeg drak et par glas vand til alle 6 måltider.

Dog skal man kunne bruge kogende vand til nogle af måltiderne, så det skal man være opmærksom på. Man kan selv bestemme hvilken rækkefølge man spiser retterne på, så det burde nu ikke være noget problem. Men så er det hvertfald sagt.

Opskrifterne til det hele kan man finde i folderen, som er med i kassen.

Tip: Jeg havde stor gavn af min Nutrilett shake-flaske, så hvis du ikke har sådan en, så kan du bl.a. købe den til 17,50 kr. lige HER.

 – Få en gratis smagsprøve på en af Nutrilett’s lækre shakes lige HER & tilmeld dig et program hos Nutrilett gratis HER.

Konkurrencen: Lige nu kan du deltage i Nutriletts store konkurrence om et bootcamp-ophold på Mallorca for dig og en veninde. Nutrilett giver dig chancen for at tage en tænke-pause og komme væk fra dagligdagen. Nutrilett sender 5 kvinder og deres bedste veninde af sted på en Nutrilett-bootcamp på Mallorca i fire dage, og du kan blive én af dem! Glæd dig til fire dage med fokus på dig selv, god, sund mad, træning og ikke mindst et kickstart til en sundere hverdag og et effektivt vægttab med god smag. Du deltager ved at sende en sms med teksten BOOTCAMP til 1277. Hver uge trækker Nutrilett også lod om lækre goodiebags til en værdi ml. 450-800 kr. Deltag i alle aktiviteterne og øg dine vinderchancer.

Se mere om konkurrencen lige HER.

Er du frisk på en ny start i dit vægttab med Nutrilett?  

Produkterne er sponsoreret af Nutrilett

Næste indlæg

Minicruise til Oslo - last part