Outfit - Green Glitter & tanker omkring bloggen

Konfirmations-event

billede 1

Som jeg har skrevet om tidligere på bloggen, så var jeg til et konfirmations-event. I kan se mit tidligere indlæg her, hvor man også kan se hvad jeg havde på til eventet.

Det var et rigtig hyggeligt event. Der var modeshow hvor nogle konfirmander skulle gå modeshow og vise en masse konfirmationskjoler. Der blev vist 104 forskellige konfirmations kjoler, hvor vi alle der var med til eventet fik stemmesedler og så skulle man stemme på sine favoritkjoler. Det var meget hyggeligt. Der er et stort udvalg af kjoler, så der er helt bestemt noget for enhver smag.

Hvis i vil se flere fine kjoler, så har Lykke Brudekjoler en masse rigtig fine kjoler.

Der blev tilbudt lidt forskelligt slik ved diverse stande på eventet, samt chips, prøvesmagninger fra bageren og til sidst sodavand/øl/vand. Lækkert lækkert 😉

Der var som sagt en del stande. Dvs. Lykke brudekjoler havde deres egen stand, og så var der forskellige andre stande med f.eks. smykker, fotograf, hårdesigner, neglekunst inspiration, bager/konditor osv. Der var en masse inspiration rundt omkring. Til sidst var der lækre konkurrencer, hvor man kunne vinde noget. Det var også meget sjovt.

Tak for et rigtig hyggeligt event.

billede 2

Billederne er som i kan se taget af Det Kreative Fotografi.

Næste indlæg

Outfit - Green Glitter & tanker omkring bloggen