Weekenden – part 2

Nutrilett

11

22

33

Jeg er fan af Nutrilett’s produkter. Jeg ved godt at de minder meget om Nupo, men jeg må være ærlig at sige at jeg meget bedre kan lide Nutrilett’s smag i alle de produkter de laver. Jeg elsker at engang i mellem når man har travlt, er på farten osv. at kunne springe et måltid over ved hjælp af sådan en måltidserstatning. Jeg bruger selv alt fra deres Chokolate shakes, drikke shake, barer og deres supper engang i mellem. I kan læse mere om deres produkter osv. her.

De kører faktisk også en konkurrence lige nu på deres hjemmeside, hvor man kan vinde en rejse til Paris med FDM Travel. Det ville da ikke være helt værst 😉 I kan læse mere om konkurrencen her.

   

2

 • Har du også smagt Nupo´s drikkebrikker ? For jeg er ret “sippet” og har nu fundet 2 af Nupos jeg kan li. Men det kan jo være disse er lige så gode. Har ikke smagt andre ting end de drikkeklare.. Jow har engang smagt sådan et brev der skulle rystes med vand. Puføj da – men har hørt at de skal rystes specielt, måske er det derfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mizzepii

   Altså dem der skal rystes (shakes), da er det nu bare pulveret ned i en shaker (dem man kan købe til ca. 20-30kr. i supermarkederne og i Matas), og så bare vand ned i. Der står både på Nutrilett og Nupo’s pakker hvor meget vand der skal i shakeren til et brev pulver. Nupo skal man ca. have 6 af om dagen, og Nutrilett 5 stk. om dagen.
   Ang. shakes, så synes jeg at Nutrilett smagen er MEGET bedre end Nupo. Lige der har Nupo slet ingen chance. Synes ingen af deres smag i deres shakes smager godt. Det kan selvfølgelig drikkes, men det smager ikke godt.

   Ang. drikkebrikkerne da laver de begge nogle gode faktisk, dog hælder jeg stadig lidt mere til Nutrilett’s. Samt deres barer, da er jeg også mest til Nutrilett.
   Så generelt set så er jeg smagsmæssigt meget mere til Nutrilett end Nupo. Men selvfølgelig er det jo smag og behag, kan være du vil have det på en hel anden måde 🙂
   Ang. både Nupo’s og Nutrilett’s supper, da skal de rystes/blandes lidt specielt, men da står det på pakkerne beskrevet hvad man skal gøre.
   Håber du finder ud af det.
   Fortsat god weekend. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Weekenden – part 2