Girls night out: Familien Miller

Shop Cici # 1

Forleden var jeg så heldig at modtage nogle produkter fra Shop Cici. Shop Cici er en hjemmeside med alle mulige lækre varer. De har alt fra makeup, voks, hårprodukter, el-artikler og hudplejeprodukter.

Jeg vil vise jer de lækre varer, som jeg har modtaget.

(Produkterne er sponsoreret af Shop Cici, men du kan regne med, at jeg siger min ærlige mening)

Det første er en rigtig flot neglelak! Den er rød/orange i farven med fin glimmer i. Den er nem at ligge, samt den tørrer rigtig hurtigt. Neglelakkerne på deres hjemmeside står til 38kr. stykket, hvilket jeg synes er en rigtig god pris! I kan finde neglelakkerne her.

1

2

Jeg modtog også nogle lækre bolsjer! 🙂

3

Det andet jeg modtog er denne fine “3-i-én” øjenskygge. Med masser af glimmer! Jeg elsker glimmer øjenskygge som “gå-i-byen-øjenskygge” 🙂 Og der passer den helt perfekt! 🙂 Deres “3-i-én” øjenskygger i mange farver står til 35kr. stykket. De har både øjenskygger med og uden glimmer. Der er til enhver smag. Og til hverdag og fest 🙂 Deres udvalg af øjenskygger kan i se her.

4

Det sidste jeg vil vise jer i dette indlæg er en læbestift. Det er læbestift-serien der kaldes “Go”. Denne farve er en lidt mørk lyserød farve. Lidt skinnende. Rigtig sød farve! Jeg bruger meget læbestift til dagligt, så en lyserød farve som denne som ikke er kraftig, men hvor man stadig kan se, at der er lidt farve på læberne. Det er lækkert! 🙂 Læbestifterne “Go” står til 45kr. De findes her. Det er også en god pris for lækre læbestifter. De holder lang tid alligevel.

5

6

1000 tak til Shop Cici for disse dejlige makeup-produkter. Vi handles snart ved, kan jeg mærke! 🙂

Næste indlæg

Girls night out: Familien Miller