Rasmus Walter i VEGA

Min morgenmad i dag: Earth Control

1-

2-

Mums! Jeg startede min morgen ud med en skøn morgenmad. Det er ikke så tit, jeg gør noget ud af morgenmaden, men ærlig talt så er dette virkelig en hurtig og nem morgenmad, og hvor smager det bare godt! Det vil jeg helt klart spise oftere – bare variere topping lidt engang i mellem 😉

3-

Poserne her er fra det danske brand Earth Control. De er specialister i alt fra nødder, kerner, tørret frugt, bær osv. Jeg kan godt lide at både mix’e kerner samt lidt bær, det giver lidt en større smagsoplevelse for mig, men det er nemt nok at finde ud af sin egen favorit-blanding.

4-

Jeg elsker yoghurt, så jeg er mest til at spise yoghurt med topping på, men selvfølgelig kan man også bruge andet såsom skyr, grød, smoothies eller bruge topping til brød/boller.

5-

Earth Control kan købes i de fleste supermarkeder – og dér hvor du kan finde disse poser i supermarkedet, dér kan du også finde det lille hæfte med morgenmadsopskrifter. Der er både opskrifter til, hvordan man kan bruge det til f.eks. müsli, smoothie og boller.

Jeg er fan, og jeg skal klart prøve at udforske de andre lækre opskrifter.

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Rasmus Walter i VEGA