Blogtips - fordi vi elsker blogging!

Bliv klar til sommer med Nutrilett (+ lækker konkurrence)

11

Sommersæsonen venter lige om hjørnet, og med den følger sol, strand og bikinitid. Personligt har jeg rigtig god erfaring med Nutrilett’s produkter som måltidserstatning engang i mellem. Nu har Nutrilett lavet noget helt nyt! Et Start Now kit, som er en slags kickstarter for vægttabet. I den pakke er der alle måltider og mellemmåltider for hele 3 dage. Der er alt fra barer, shakes, spaghetti retter til aftensmad, supper, og ikke mindst også dessert. (Vanilje & chokolade budding) Det er en god måde at få prøvet lidt forskelligt af deres produkter på, samt der så også skulle ryge lidt af sidebenene 😉 Der er 6 måltider i pakken til hver dag. Så det er ikke sådan, at man skal føle sig sulten overhoved.

Jeg vil i løbet af den næste uges tid komme med min mening om alle de produkter i her ser på billedet ovenover. Jeg glæder mig specielt meget til at prøve Start Now kittet! Det lyder virkelig lækkert! Så nu er jeg officielt på Nutrilett-kur det næste stykke tid 😉

Konkurrencen: Lige nu kan du deltage i Nutriletts store konkurrence om et bootcamp-ophold på Mallorca for dig og en veninde. Nutrilett giver dig chancen for at tage en tænke-pause og komme væk fra dagligdagen. Nutrilett sender 5 kvinder og deres bedste veninde af sted på en Nutrilett-bootcamp på Mallorca i fire dage, og du kan blive én af dem! Glæd dig til fire dage med fokus på dig selv, god, sund mad, træning og ikke mindst et kickstart til en sundere hverdag og et effektivt vægttab med god smag. Du deltager ved at sende en sms med teksten BOOTCAMP til 1277. Hver uge trækker Nutrilett også lod om lækre goodiebags til en værdi ml. 450-800 kr. Deltag i alle aktiviteterne og øg dine vinderchancer.

Se mere om konkurrencen lige HER.

Er i friske på en ny start i jeres vægttab med Nutrilett?  

Produkterne er sponsoreret af Nutrilett

Næste indlæg

Blogtips - fordi vi elsker blogging!