"Den utrolige historie om fakiren der sad fast i et IKEA skab" af Romain Puértolas

Show me your favorite beauty products: Lonnie by www.myfootprints.dk

Byd velkommen til Lonnie…

1-

Hej allesammen. Jeg hår fået lov til at dele mine yndlings beauty produkter med jer her på bloggen. Jeg plejer at blogge på www.myfootprints.dk, som handler om alt lige fra fashion til min hverdag. Jeg læser branding og marketing på TEKO i Herning, men jeg er færdig om mindre end et år, og så sætter jeg kursen mod Århus for at læse videre. Jeg elsker at tage billeder, og jeg elsker at blive inspireret af andres billeder. Derfor læser jeg også, som alle andre bloggere i blogland, rigtig mange modeblogs. 

2-

Jeg elsker den her shampoo! Jeg havde en uheldig farve episode for 6-7 måneder siden, hvor meget af mit hår simpelthen knækkede. Den her shampoo har reddet mit hår! Ikke nok med at repair serien fra Wella er sindssygt god, så er den heller ikke særlig dyr. Win win.

Tip: hvis dit hår virkelig trænger til fugt, så drop balsam og hårkur som erstatning indtil dit bliver sundt og lækkert igen.

3-

Den her creme gør min hud silkeblød! Jeg bruger den altid lige efter jeg har været i bad, da det er der din hud optager cremen bedst. Du kan købe den næsten overalt lige fra Matas til Kvickly, men hold øje med hvor den er på tilbud ;p

4-

Jeg elsker læbestift i alle afskygninger. Denne her er en af mine yndlings farver, den er fra rimmel. Farven hedder 106 og er fra den serie som Kate Moss har lavet i samarbejde med Rimmel. Du kan finde den i Matas.

——————————————————————————————-

1000 tak til Lonnie! I kan se mere til Lonnie på hendes blog www.myfootprints.dk lige herSe eventuelt de tidligere gæsteindlæg HERHERHERHERHERHERHERHER & HER.

Vil du være den næste, som viser dine favoritprodukter frem, så skriv gerne en mail til mig på: Miekristiansen255@gmail.com eller bare en kommentar med din mail her på bloggen, så skal jeg nok kontakte dig.

– Man behøves IKKE at have en blog for at vise sine favoritprodukter her på bloggen. Alle er velkommen. Det er bare dejligt at få inspiration til nye lækre produkter 😉 

Næste indlæg

"Den utrolige historie om fakiren der sad fast i et IKEA skab" af Romain Puértolas