Mine 1. advent gaver

Bio2you: Eye gel patch

2

Har i hørt om disse øjenmasker? Jeg har hørt flere gode anmeldelser af dem, så nu ville jeg selv lige prøve dem. Jeg har prøvet denne, som i kan se på billedet. Den kan købes hos Bio2you HER til 45kr.

Denne øjenmaske skal hjælpe mod mørke rande, poser under øjnene, hudproblemer og den kan reducere rynker. Sådan bruges øjenmasken: “Åbn forsigtigt aluminiumsindpakningen og tag gel-puderne ud. Placer dem under øjnene på ren og tør hud. Fjern puderne igen efter 20-30 minutter. For at opnå den bedste foryngelseseffekt bør produktet anvendes en til to gange om ugen. Produktet er til engangsbrug.”

Bio2you har mange produkter af høj kvalitet. De har gratis fragt på deres hjemmeside. De har alt fra kropspleje produkter og makeup. Det vil være en god julegaveidé til sin mor, veninde, svigermor eller ja, sig selv! Man må gerne give sig selv gaver 😉

Jeg var 100% tilfreds med min øjenmaske. Det er dejligt afslappende at have dem på under øjnene. Jeg lå ned med dem på, og nød bare at slappe af mens de gjorde deres “arbejde”. Min hud føltes også bare SÅ dejlig blød lige bagefter. Jeg skal helt klart have bestilt nogle flere af disse øjenmasker!

Læs eventuelt lidt om Bio2you’s koncept lige HER. I må have en dejlig 3. december <3

Næste indlæg

Mine 1. advent gaver