Bornholm 2014 - de sidste stemningsbilleder

Opdatering på sygdomsforløb

10401496_10152486105660851_8085583877696755971_n

Jeg har her de seneste måneder været rigtig meget ved lægen samt til undersøgelser og scanninger på hospitalet. Her forleden fik jeg et opkald fra Rigshospitalet med, at jeg slet ikke har depression. (Lykkepillerne har ikke hjulpet en disse og det har jeg været lidt frustreret over) Jeg har heller ikke følt mig sådan trist som sådan, men jeg vidste intet selv om det, så jeg gik jo bare med til at jeg sikkert havde depression. Læger og halslæger har siden oktober 2013 været enige om, at det var depression, der passede bedst til mine daglige feberfølelser samt kvalme og svimmelhed.

Jeg blev erklæret sygemeldt i marts 2014 af min egen læge med depression, så dér startede jeg også på lykkepillerne. Endelig begyndte hospitalerne at tage det lidt mere seriøst her til maj-juni 2014, da lykkepillerne stadig ikke virkede der.

Nu fra juli 2014 har jeg været på Rigshospitalet og fået konstateret, at jeg har periodisk feber syndrom. Det er sådan set en børnesygdom, men som voksne egentlig også sagtens kan have. Det passer lige præcist til mine symptomer på daglig feberfølelse, kvalme og svimmelhed. Så nu her på torsdag d. 10 juli skal jeg på Gentofte hospital og opereres. Jeg skal have fjernet tungemandler, evt. mandlerne også. Også tager vi den derfra. Det skulle i sig selv hjælpe rigtig meget for min krop, at de bliver fjernet.

Så jeg vil være indlagt på hospitalet fra onsdag d. 9 til mandag d. 14 juli. Også vil jeg have sindssygt ondt selv flere uger efter operationen også, hvor jeg har vil have problemer med at drikke og spise. Sååå flydende kost samt masser af is, vil nok være noget af det eneste jeg vil kunne få ned de 2-3 uger efter operationen. (ifølge hospitalet) Godt at jeg har fået købt lidt is hjem her forleden!

Så nu ved i det også. Det er en sej kamp, som jeg nok skal klare. Så jeg håber stadig i vil følge med selvom bloggen vil blive nedprioriteret i lige den periode. Ikke pause – nok bare ikke daglige indlæg. Jeg håber i vil støtte mig lidt og tænke på mig engang i mellem. Så ved jeg nemlig, at det nok skal gå alt sammen.

Næste indlæg

Bornholm 2014 - de sidste stemningsbilleder