Hospitalsbesøg & Outfit of the day

Tip: 15% rabat på kostumer

11

22

33

/ Nr. 1 HER / Nr. 2 HER / Nr. 3 HER / Nr. 4 HER / Nr. 5 HER  / Nr. 6 HER / Nr. 7 HER / Nr. 8 HER / Nr. 9 HER /

Godaften! <3 Jeg har fundet en lækker rabatkode til jer, hvis i står og mangler et nyt kostume. Det mangler man da engang i mellem – både børn men også voksne 😉 På kostumer.dk har de både kostumer til voksne og børn. I kan få 15% rabat ved at bruge koden: SOMMER14

Fortsat god aften! <3

– Husk at i kan vinde fine øreringe fra Smykkenette HER & “design selv” mobilcover til jeres smartphone HER! <3

English: Good evening! <3 I have found a nice discount code for you if you are missing a new costume. It’s something you need once in a while – both children but also adults;) On kostumer.dk they both have costumes for adults and children. You can get 15% discount by using the code: SOMMER14. Have a nice evening! <3

Næste indlæg

Hospitalsbesøg & Outfit of the day