Ecco Touch 15

Hospitalsbesøg & Outfit of the day

11

22

33

44

55

66

(Ballerinaerne er fra Ellos & is’en er fra Netto)

Ja, som overskriften siger meget godt så har i dag været på Gentofte hospital for at få undersøgt min hals & tunge godt og grundigt. Av. Det gjorde lidt mere ondt, end jeg havde regnet med. Tungen blødte, og jeg skulle ligge ned og få nogle isterninger ned i munden. I nogle minutter havde jeg voldsom kvalme og svimmelhed, som gjorde jeg følte jeg skulle besvime. Heldigvis var der andre omkring mig, som fik hjulpet mig. Jeg fik også taget blodprøver, men det har jeg nu prøvet mange gange før. De var super søde de to der skulle sørge for mig, så det var en god oplevelse. Nu er de undersøgelser hvertfald overstået. Jeg skal ind igen snart til nogle scanninger og så selvfølgelig have svar på det hele omkring starten af juni måned.

Jeg har hvertfald nydt solen i dag på terrassen. Jeg elsker vejret for tiden! For min skyld måtte det godt vare ved. Det er jo næsten sommer! Håber i har haft en skøn dag indtil videre! <3

– Husk at i kan vinde fine øreringe fra Smykkenette HER & “design selv” mobilcover til jeres smartphone HER! <3

English: Today I has been in Gentofte hospital to get examined my throat and tongue thoroughly. Av. It made a little more painful than I had expected. The tongue was bleeding and I had to lie down and get some ice cubes into my mouth. In a few minutes I had severe nausea and dizziness that made I felt like I was going to faint. Fortunately, there were others around me who were helping me. I also got a blood test, but that I have tried many times before. They were super sweet the two who were there for me, so it was a good experience. Now, the studies certainly over. I have to come back again soon for some scans and then of course have the answers around the beginning of June. I have certainly enjoyed the sun today on the terrace. I love the weather at the moment! It’s almost summer! Hope you all had a wonderful day so far! <3

Næste indlæg

Ecco Touch 15