EOS læbepomade

Outfit of the day

11

22

33

44

/ Outfit: Jakke – Monki / Kjole – H&M / Sko – H&M / Halskæde – Jane Kønig / Taske – Vintage / Ringe – Yves Saint Laurent, Maria Black & Chanti /

Så blev det fredag. Jeg har heldigvis fri fra skole idag, så nu kan jeg lige få slappet lidt af så jeg hvertfald er 100% rask til næste uge. Jeg skal passe de nye børn senere idag, for min rigtige første gang. Det bliver spændende.

Penicillinen har heldigvis hjulpet en del, så nu er jeg igang igen. Har dog en masse praktiske ting jeg skal have nået idag. Jeg skal så bare slappe af i aften. Måske drikke lidt varmt og se lidt netflix. Jeg ser lige nu rigtig mange dokumentarer derinde. Jeg elsker det.

Giv gerne lidt kærlighed til mig på min facebookside HER, og min bloglovin’ HER. <3 I må have en dejlig fredag! <3

Then it was Friday. Luckily I have time off from school today, so now I can just get some rest so I certainly will be 100% healthy for next week. I’ll take care of the new children today, for my first time. It will be interesting. Penicillin have happily helped a lot, so now I’m on my legs again. I have some practical things I should have achieved today. However, I would just relax in the evening. Perhaps something hot to drink and watch a little Netflix. I see right now a lot of documentaries in there. I love it. Please give a little love for me on my facebook page HERE and my bloglovin ‘HERE. <3 You must have a nice Friday! <3

Næste indlæg

EOS læbepomade