Vind Zinobel: Day no. 1 Fruit

EOS læbepomade

11

22

Jeg elsker læbepomader! Jeg har dem alle vegne herhjemme. Jeg sover endda også med læbepomade på mine læber. Hader hvis mine læber nemlig er helt tørre om morgenen. Jeg er glad for mange slags læbepomader, men lige for tiden er EOS læbepomader mine favoritter. De har i så mange forskellige smagsvarianter, at der gerne skulle være noget for enhver. Jeg er helt vild med den røde Summer Fruit og denne Raspberry, som på billederne ovenover. Hvilken er din favorit?

Denne her er forresten fra CleanSkin. De har alle mulige smagsvarianter. Den næste jeg vil prøve er nok vanilje. Jeg elsker vanilje, og er sikker på at den også vil blive et hit i mine øjne! I kan se de forskellige slags de har lige HER. Og hvis i selvfølgelig er interesseret i den med Raspberry, som jeg har på billederne ovenover så kan i finde den lige HER.

Næste indlæg

Vind Zinobel: Day no. 1 Fruit