Vinderne er

Smooth Skin Daily Exfoliator

IMG_1084

Jeg vil vise jer denne Smooth Skin Daily Exfoliator. Jeg har gået og brugt den hver dag i et stykke tid nu. Den er fra Danish Skin Care. De har mange forskellige produkter til huden såsom ansigtsvask, dagcremer, natcremer, læbepleje, pleje til bumser og uren hud og mange andre fine produkter. På deres hjemmeside ‘www.danishskincare.dk’ ligger der en masse skønhedsguides, som også helt bestemt er værd at tjekke ud.

Smooth Skin Daily Exfoliator: Det er en daglig peeling, som man bruger om aftenen efter afrensning og inden man smører creme i ansigtet. Smooth Skin Daily Exfolatior skal blot blive på huden under ens creme og virke på huden, hvor den vil hjælpe med til at holde hudens porer rene. Det skulle virkelig være et fantastisk produkt, hvis man lider af akne, solskader, pigmentforandringer, ujævn hud osv. Man kan eventuelt høre historier fra flere personer på deres hjemmeside, hvor de fortæller om hvad der hjalp for dem osv. Det er faktisk meget inspirerende.

Jeg har ikke mange bumser, men jeg kan sagtens få en bums eller to i ny og næ. Jeg lægger alt fra ansigtsmasker et par gange om ugen og renser grundigt mit ansigt hver aften. Jeg har i næsten 3 uger brugt dette produkt hver aften. Jeg er allerede vild med den. Jeg synes godt at jeg kan mærke, at den hjælper min hud. Jeg er faktisk allerede så glad for den, at jeg overvejer at prøve flere af deres produkter. Jeg overvejer at prøve deres natcreme, ansigtsvask og læbepomade.

Hvis i er interesserede, så kan denne Smooth Skin Daily Exfolatior købes hos Danish Skin Care lige HER. Jeg kan hvertfald anbefale den!

Næste indlæg

Vinderne er