Vind 4 stk. gavekort til Uregiganten.dk

Kalender 2014

1

2

3

Jeg synes at årsskiftet er en mærkelig ting. Det er mærkeligt, at man starter helt forfra med ny kalender og nye sider der skal fyldes ud. Det bliver nu også meget dejligt. Jeg har besluttet mig for at 2014, det skal simpelthen bare være et godt år. Udret noget, nå noget, ikke dovne så meget… Men ja, lad os nu se. Nu har jeg hvertfald fået mig en kalender så jeg kan skrive alverdens ting ned. Den er fin lyserød (det er sjovt nok lige min farve?!), også er den personlig idet jeg har skrevet alle familiens fødselsdage ind i den. Ja, nu må jeg ikke gå og glemme fødselsdage mere. Eller jo, bare ikke familiens hvertfald! I kan også få lavet jeres egen personlige kalender hos Personligalmanak HER.

Nårhh, jeg må hen og købe det sidste ind til nytår! I må hygge jer <3

Næste indlæg

Vind 4 stk. gavekort til Uregiganten.dk