Bio2you: Eye gel patch

Chanti – Julegaveidéer

1

3

Jeg vil starte med at vise jer min nye smukke ring fra smykkefirmaet Chanti. De er Danmarks største online smykkesite. De har simpelthen så mange fine smykker!! Jeg har handlet der flere gange og jeg er altid tilfreds med mine smykker. De har stort udvalg af smykker i alle prisklasser. Man kan spare op til 70% på CHANTI smykker i forhold til vejledende butikspriser. De er helt klart min yndlings smykkehjemmeside.

4

Dette er bare nogle af mine fine ringe fra Chanti. Jeg elsker ringe, og jeg bliver altid glædeligt overrasket over deres fine smykker, når jeg modtager dem. Min nyeste hjertering som i kan se på de øverste billeder, den kan købes lige HER.

Nu er det jo december måned og juleaften nærmer sig. Jeg vil hermed give lidt smykkejulegave idéer, som man kan ønske sig fra Chanti. De har fine smykker til både voksne og til børn. Jeg elsker selv at få smykker i gave, så disse smykker er bestemt smykker, som jeg selv gerne ville eje.

Vil i finde jeres egne favoritter, så kan i finde dem på Chanti’s hjemmeside lige HER. Det kan meget vel være at i også bliver fristet og finder jer lidt julegaveønsker. Jeg håber i fik lidt inspiration til smykkejulegaver.

Chanti har derudover hurtig levering – til jul sender de helt frem til d. 23 december. De har 30 dages returret – i julen bytter de frem til d. 10 januar 2014.

1

/ 1. HER / 2. HER / 3. HER /

2

/ 1. HER / 2. HER / 3. HER /

I må have en rigtig dejlig 4. december <3

Næste indlæg

Bio2you: Eye gel patch