Mit kontor

Januar Blog Challenge #21 – Et billede som du ikke kan huske, du har taget

214

125

Det er egentlig lidt løgn, for ærlig talt har jeg ikke som sådan taget billeder i 2014, som jeg ikke kan huske at jeg har taget. Altså, hvis jeg virkelig bliver fuld, så tager jeg enten 0 billeder eller også ender jeg med at tage en masse billeder, som jeg dagen efter har glemt alt om, at jeg har taget.

Men i 2014 synes jeg ikke lige, at jeg har taget billeder som jeg ikke kan huske, jeg har taget. Så du får lige nogle søde (og mærkelige!) billeder, som jeg har taget i starten af 2014. Haha. Det er nu meget sjovt at kigge tilbage på. Synes min blog alligevel har ændret sig lidt siden dengang, haha.

januar-bc

Dette er en blogchallenge, som jeg er igang med lige nu.

Du kan følge disse bloggere, som også er med i denne challenge:

Marie, Cathrine, Mette & Sarah.

– Følg med igen imorgen 😉

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Mit kontor