Uniwatches

“Will Grayson, Will Grayson” af John Green & David Levithan

1-

2-

3-

4-

5-

“Will Grayson, Will Grayson” af John Green & David Levithan. Bogen er udgivet af forlaget Politikens Forlag.

Bagsidetekst:

På en råkold aften i et aldeles usandsynligt hjørne af Chicago krydses to teenagedrenges veje. De hedder begge Will Grayson. Deres verdner brager ind i hinanden og sammenflettes, og pludselig er intet som før. Samtidig opsætter Tiny Cooper, den flamboyante, homoseksuelle high school quarterback, en helt igennem fabelagtig musical, som kommer til at sende de to Will Grayson’er ind i nye forståelser af kærligheden, teenageårene, hinanden og dem selv.

Min mening:

Det er en rigtig sød historie. Historien handler bl.a. om: venskaber, skolen, seksualitet, kærlighed, forelskelse, depression, musical og følelser.

Bogen er skrevet med ”ungdomssprog”, dog synes jeg godt historien kan være lidt forvirrende nogle gange. Ellers en sød historie – og dejlig slutning.

Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner.

1. “Jeg tænker, at det nok er et dårligt tidspunkt at påpege, at jeg faktisk aldrig har sagt, at jeg ikke var bøsse. Jeg har bare bedt hende om at blande sig udenom.”

2. “I den forgangne halve time har jeg sammensat en mental liste med rundt regnet 412 forskellige mulige måder at slå Tiny Cooper ihjel på, og jeg går ikke, før jeg har lagt mig fast på den helt rigtige. Til sidst beslutter jeg mig for bare at dolke ham tusind gange med en kuglepen.”

– Bogen kan lånes på biblioteket.

Næste indlæg

Uniwatches