“Shopaholic stiler mod stjernerne” af Sophie Kinsella

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

“Shopaholic stiler mod stjernerne” af Sophie Kinsella. Bogen er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof.

Bagsidetekst:

Becky er tilbage! Og denne gang er hun i Hollywood. OMG! Det er glamour, filmstjerner, rød løber, shopping og en drøm om at etablere sig som stylist. Det kan ikke gå galt. Eller…

Becky får sit livs chance i Los Angeles, da hun flytter til filmbyen sammen med sin mand og datter, men hun må hurtigt sande, at ikke alt er, som det ser ud i Hollywood. Følg Beckys skøre vej mod stjernerne, når hun forsøger sig med noget mindfullness, rager uklar med mødrene på Minnies forskole, får en statistrolle på et filmset og ender på forsiden af alle tabloidmedier i Hollywood.

Heldigvis får hun hjælp fra sin bedste veninde Suze, som kommer på besøg fra England. Men ender jagten på succes med at såre hendes nærmeste? Og hvad er det for en sag fra fortiden, Beckys far vil have hendes hjælp med?

Min mening:

Det er en rigtig hyggelig pigebog! Den handler bla. om: shopping, glamour, karriere, berømtheder, røde løbere, sladder, skuespil, livet i Hollywood samt en del pinligheder, som Becky får rodet sig ud i.

  • Hvor langt vil du gå for at blive berømt?

Det er som sagt en rigtig hyggelig bog. Jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig, da jeg først var kommet i gang. Den er spændende og gribende. Jeg fik grint lidt hist og her pga. de sjove men også utroligt pinlige situationer, som Becky havnede i. Dog var jeg lidt skuffet over slutningen.

Jeg glæder mig dog stadig til d. 8 bog i serien om Becky!

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Bog & Idé lige her.

Næste indlæg

Marmaris 2014