Sengetæpper

“Dagbog fra i morgen” af Cecelia Ahern

1-

2-

3-

“Dagbog fra i morgen” af Cecelia Ahern. Bogen er udgivet af forlaget Thaning & Appel.

Bagsidetekst:

Da 17-årige Tamara’s far dør og efterlader en dyb gæld, må hun sammen med sin mor flytte hjem til sin onkel og tante, der bor i en lille landsby. Mens moren lukker sig selv inde i sin sorg, er Tamara overladt til sig selv og sin kedsomhed og længsel efter Dublin.

Men da hun i den lokale boghus låner en gammel, læder-indbunden bog med lås på, begynder der at ske uventede ting. Tamara’s liv forandrer sig for evigt, da hun finder ud af, hvad bogen gemmer…

Min mening:

Det er en rigtig hyggelig bog! Den er eventyrlig og fantasifuld. Den indeholder store emner som døden, sorg og at komme ovenpå det hele igen. Bogen rummer et stort mysterium. Der foregår en masse mystiske ting, som Tamara vil have opklaret. Nogle har grusomme hemmeligheder og hvem kan man overhoved stole på?

Det handler om at finde svar, at finde ud af hele sandheden. Og nårhh ja: ”Hvem er jeg egentlig?”

Jeg er virkelig overrasket! Bogen er så spændende og dejlig eventyrlig. Jeg har været opslugt af bogen hele vejen igennem. Til sidst falder brikkerne så småt på plads og flere gange blev jeg overrasket over hvordan det rigtigt hang sammen. Det er helt sikkert en bog, som jeg gerne vil læse igen!

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Saxo.com lige her.

Næste indlæg

Sengetæpper