Nyhed: Lækre barer fra Nutrilett – nu som 2-pak!

1-

2-

3-

De nye 2-pak fra Nutrilett er en nyhed, der næsten er for god til at dele med nogen. Selvom der er 2 i én pakke, smager barerne så godt, at du nok helst vil beholde dem for dig selv!

Med de nye 2-pak har du altid en ekstra bar til håndtasken, sportstasken eller skrivebordsskuffen 😉

Her kommer lidt information om de 3 forskellige barer:

Rich Brownie bar

En helt ny bar til de chokoladeglade. Med en blød og intens smag af chokoladebrownie er det ingen sag at passe på sin vægt. Den skønne chokoladesmag får kant af barens bløde tekstur med en lille smule crunch.

Rich Brownie bar har 209 kcal per bar og fås kun som 2-pak.

Chunky Peanut bar

Er du mere til det salte, er Chunky Peanut bar måske noget for dig. Baren er helt ny i Danmark, og har en god smag af peanuts og havsalt. Selvom baren er blød, giver peanutstykkerne et sprødt bid.

Chunky Peanut bar har 202 kcal per bar og fås kun som 2-pak.

Smooth Caramel bar

Den populære Smooth Caramel bar, der længe har været en del af Nutrilett’s sortiment, fås nu også som 2-pak. Med en ny og forbedret recept får du tilmed endnu mere af den gode karamelsmag. Baren har en blød, cremet karamelkerne tilsat en smule crunch overtrukket med mælkechokolade.

Smooth Caramel bar har 200 kcal per bar.

Vejl. Udsalgspris i 2-pak er 39,95 kr.

Jeg har hørt, at 2-pak barene først er i butikkerne fra uge 37 – men jeg har allerede nu set dem hvertfald i Super Best. Så måske er du heldig, at de allerede nu er i dit lokale supermarked.

Jeg glæder mig selv rigtig meget til at smage dem. Jeg har altid været rigtig glad for Nutrilett’s barer, så jeg er helt sikker på at jeg også vil elske disse <3

(Barene er sendt som smagsprøve)

Næste indlæg

Selfies