Baconsalt.dk

11

 Jeg har modtaget en lækker pakke! Ja, hvis man kan lide bacon som mig hvertfald. Pakken indeholder forskellige produkter med bacon smag. Det er hjemmesiden www.baconsalt.dk, at alle produkterne er fra.

Jeg vil vise jer de forskellige produkter, som jeg modtog i min pakke.

——————————————————————————————-

BaconSalt

Natural kan købes HER / Peppered kan købes HER

22

——————————————————————————————-

Baconnaise

Baconnaise kan købes HER

33

——————————————————————————————-

BaconSalt

Hickory kan købes HER / Original kan købes HER

44

——————————————————————————————-

Popcorn

De kan købes HER

De smager selvfølgelig af bacon, men ikke så meget at popcornene ikke smager godt. De er super gode. Det er skønt med popcorn, der har et lille ”twist”. Jeg er fan!

55

Det hele kan købes på www.baconsalt.dk. Og står man og mangler opskrifter, hvor man kan bruge disse produkter med baconsmag, så har de MANGE opskrifter på hjemmesiden.

Sponsoreret indlæg

   

4

 • Mhmm jeg er også mega fan er bacon, best tast ever! 😀 Det ser rigtig lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mizzepii

   Lige præcis! Det er dejligt med et lidt bacon twist i maden 🙂
   Salt og peper med bacon smag kan også sagtens anbefale. Det bruger vi i vores aftensmad herhjemme lige pt 🙂
   Hav en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle ret sjove produkter. Jeg er også selv ret vild med bacon, og har desuden en kæreste, som nærmest kunne leve af det! Vi har derfor prøvet både baconnaise og bacon-popcorn. Det er en sjov idé, men jeg må sige, at vi blev voldsomt skuffede over popcornene. Vi synes ikke, at de smager særlig godt. De smager lidt af ingenting med en eftersmag af bacon blandet med ad. Hæhæ, men det skulle jo prøves. Hvordan er bacon-salt? Kunne forestille mig, at det ville være godt på en god bøf eller lignende 🙂

  http://regnbuensende.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mizzepii

   Hehe ja! Du har helt ret. Det er nogle anderledes men sjove produkter.
   Altså vi bruger lidt bacon salt og/eller bacon pepper til aftensmad. Jeg har indtil videre brugt begge dele,
   og jeg synes ærlig talt godt det kan “peppe” maden lidt op. Selv simpel pasta med tomatsauce og så lidt Bacon salt eller pepper ovenpå, så er der en lille smag af Bacon sammen med også. Jeg elsker det. Ikke for meget bacon smag, men nok til at peppe maden lidt op. Så jeg kan klart anbefale det 🙂 Det er fast inventar på vores bord. 😀

   God aften.
   Mvh. Mie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Instagram - uge 44