Outfit of the day: Marmaris 2014 (2)

Mød NIVEA SUN i København (10 & 11 juli)

image004

Nivea_052_4186

Nivea_070_4254

Så er jeg kommet hjem fra hospitalet. Nu skal de bare gøre det hele klar og så skal jeg opereres imorgen tidligt. Jeg har forresten lidt serviceinfo fra Nivea, som jeg lige vil dele med jer.

——————————————————————————————-

“Sommeren er her, og med den følger høje temperaturer, lange lyse dage – og derfor er det vigtigt, at du kan nyde solen uden bekymringer. Som en speciel service denne sommer vil NIVEA SUN komme ud og møde dig på strande og i parker på særligt varme og solrige dage. Her vil de søde NIVEA solpiger forkæle dig med dejlige produktprøver, uundværlige solråd og måske vil de endda hjælpe med at smøre dig på ryggen!

Denne sommer gør NIVEA SUN en ekstra indsats for at passe godt på dig og din hud. De søde NIVEA solpiger har  bevæbnet sig med masser af NIVEA-produktprøver, badebolde, information og råd om, hvordan du bedst passer på dig selv, når solen står højt på himlen. Vidste du for eksempel, at der skal i alt syv teskefulde til at dække hele  kroppen, når du solbader? Og ved du – hvis du skal være helt ærlig – hvad forskellen er på UVA og UVB-filtre?

Strøget og Havnebadene får besøg
For at møde dig der, hvor du har allermest brug for dem sommeren igennem, rykker NIVEA solpigerne ud til en række parker, festivaller og strande i Københavnsområdet samt i Århus og omegn. Vejrudsigten siger sol i slutningen af denne uge, og hvis du tager en strøgtur på torsdag d.10.juli, kan du møde dem ved Amagertorv, Strøget, Kongens Nytorv og på Nyhavn mellem kl. 12 og 16.00. Fredag d. 11. juli kan du møde dem, hvis du tager en dukkert på et af Havnebadene i København. Hvis vejret mod forventning skulle svigte, bliver pigerne dog hjemme.”

I kan læse mere om Nivea’s solcremer lige her.

Næste indlæg

Outfit of the day: Marmaris 2014 (2)