Show me your favorite beauty products: Cathrine by Tiiner.dk

Vidste du det om mig?

11

(Billedet er forresten fra min sidste Oslotur med 3 dejlige piger <3)

1. Jeg bliver VILDT rød i ansigtet når jeg træner. (Mere end mange andre piger) Dog er jeg heldigvis begyndt at vænne mig til det nu. Jeg har før ikke turde nærme mig fitness-centret fordi jeg synes, at det var alt for pinligt med et så rødt et hoved. Nu er jeg dog mere ligeglad – skal alligevel ikke finde mig en kæreste derinde.

2. Jeg elsker at rejse. Men hader at pakke!

3. Jeg har mange cd’er, men jeg hører dem aldrig. Spotify er det store hit hos mig!

4. Jeg er a-menneske og står gerne op kl. 7-8 på fridage. (nogle gange tidligere) Har jeg vilde tømmermænd kan jeg dog godt strække den til kl. 9-10. Det sker dog meget, meget sjældent.

5. Jeg elsker lyserød! Jeg er dog overrasket over at jeg næsten ingen lyserøde ting har herhjemme. Lidt har jeg, men ikke meget igen som man måske skulle tro.

6. Jeg er bange for at være alene hjemme, når mørket falder på.

7. Jeg elsker at se film! (og at gå i biografen) Jeg har MAAAAAAANGE film herhjemme i alle genrer.

8. Jeg har været hjemme flere gange under hjemmerøverier og set indbrudstyve. Været i retten mange gange pga det, samt min voldtægt mod tunnelmanden også. Hader at modtage papir fra politiet osv. når jeg får dato på næste retssag. Alle har anket hver gang, så selvfølgelig skal jeg pines igennem helvede hele 2 gange hver gang. Jeg hader det!

9. Jeg elsker is! Kan sagtens spise 2 is på en dag, selvom jeg dog prøver at sige til mig selv at det burde jeg ikke. Nogle gange vinder mit overjeg, andre gange ikke.

10. Jeg har mange pennevenner. Både fra Danmark og fra udlandet. Det giver en dejlig indre ro, når jeg skriver breve. Lidt ligesom at skrive dagbog, nogle gange er det bare så rart at få ens tanker osv. skrevet ned. Vi er altid gode til at rådgive og støtte hinanden i alt muligt.

11. Jeg har virkelig sort humor! Elsker sådan nogle film som ”The Other Guys” & ”Hot Shots”. Jeg kan selv sige de mærkeligste ting nogle gange, som ofte får folk til at tro, at jeg er mærkelig. Men hey, jeg kan ikke lade vær. Så tag mig som jeg er!

12. Jeg elsker at tage billeder og få taget billeder. Alt er minder. Selvom det bare er outfit-billeder. Det er sjovt engang i mellem lige at kigge tilbage på billeder. Det får mig altid til at smile.

13. Jeg er en pige, som er utroligt smilende. Jeg bliver spurgt nogle gange om jeg egentlig altid er glad. Og nej, det er jeg da ikke. Men har jeg haft en lortemorgen f.eks., så vil jeg nu ikke lade det gå udover andre. Jeg vender mine tanker til noget positivt eller bare lige sige til mig selv: ”Det går over om lidt. Livet er stadig sååå dejligt; såsom… (sommer, is, pakke gaver op, drikke vin med veninderne osv.)” Så jeg er positiv og smilende når jeg er sammen med veninderne, på arbejde, i skole osv.

14. Jeg roder! Jeg elsker dog stadig følelsen, når jeg har ryddet op. Haha.

15. Jeg elsker engle & skildpadder. Dem har jeg flere figurer af osv. herhjemme. Det gør mig glad og tryg. Jeg var endda SÅ tæt på at tude, da jeg så en oversød figur med 2 englebørn, som holder et hjerte. (pinligt da jeg egentlig stod inde i en butik) men jeg blev virkelig rørt. Det gør jeg stadig når jeg kigger på dem hver dag. Jeg elsker dem.

16. Jeg er afhængig af min kalender. Jeg elsker den og skriver virkelig ALT ned. Jeg skriver også huskesedler hver dag. Så kan jeg strege tingene ud, når det er gjort.

17. Jeg er meget et ordensmenneske. Jeg har faste pladser herhjemme for mange af mine ting, faste rutiner og måder at gøre ting på. Jeg kommer sjældent for sent til noget, så hellere 5-10 min. før.

Vidste du noget af det? Er der ting, som overrasker? Eller er der måske ting, som du kan nikke genkendende til? 🙂

——————————————————————————————-

Husk forresten at du kan vinde 200kr. SuperGavekort i min Sommerkonkurrence lige her. – Jeg gemmer ALLE jeres kommentarer, men godkender dem først på dagen d. 16 juni, hvor konkurrencen slutter. Så kan i ikke “stjæle” hinandens fine sætninger ;)

Næste indlæg

Show me your favorite beauty products: Cathrine by Tiiner.dk