// New in - Guld cover fra H&M //

Disney’s Frost

frostplakat02

Jeg var i biografen her den anden dag og se Disney’s nyeste film; Frost.

Lidt om filmen: Den handler om prinsesserne Anna og Elsa, som vokser op som tætte søstre, og lillesøsteren Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna.
Flere år senere er regentparret afgået ved døden, og Elsa skal krones som dronning samt genforenes med sin søster. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene.
Nu må den altid optimistiske Anna danne par med is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf for at bryde den isnende forbandelse.

Min mening: Jeg elsker som sagt Disney & alle deres vidunderlige film. Jeg elsker virkelig også den nyeste film Frost! Den er virkelig smuk, rørende og bare SÅÅ sød. Jeg vil allerede gerne se den igen! Det er hvertfald en film, som jeg selv skal købe når den kommer på dvd. Den kan sagtens ses igen og igen!!

Filmen får premiere i de danske biografer her d. 25 december. Et must for alle, som elsker Disneyfilm! Det kan virkelig anbefales.

Næste indlæg

// New in - Guld cover fra H&M //