Kom i gang med Mascha Vang

Biografhygge: Savner dig allerede

1-

2-

3-

4-

5-

6-

savner_dig_allerede_plakat

Jeg har haft en rigtig hyggedag med en veninde idag. Vi startede i formiddags med at gå i Cinemaxx og se den nye tøsefilm “Savner dig allerede”. Det er en rigtig god film. Man skal bare huske kleenex, vi sad begge to med våde øjne flere gange. Den film kan bestemt anbefales.

Bagefter filmen gik vi lidt rundt og kiggede i butikkerne på Fisketorvet, shoppede lidt (meget) i Normal-butikken. Til slut fik vi spist på Sunset, så jeg er stadig helt mæt lige nu. Det var en super hyggelig dag <3

♥ Mizzepii ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kom i gang med Mascha Vang