HJÆLP: ankelkæde

Blogevent: Særvisning af John Greens Paper Towns

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

Her forleden var Marie & jeg inviteret til en særvisning af John Greens Paper Towns. Det er forfatteren til En flænge i himlen. Marie & jeg mødtes nogle timer inden til en hyggelig frokost på caféen Bryggen 21.

Jeg synes både at filmen er sød og sjov, men personligt gav filmen mig ikke lige nogen “wow”-følelse. Hvis du er glad for John Greens værker samt ungdomsfilm generelt, så synes jeg dog at du burde se Paper Towns.

Filmen Paper Towns har premiere i de danske biografer her torsdag d. 23 juli.

♥ Mizzepii ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HJÆLP: ankelkæde