"Se på mig" af Kirsten Hammann

Konfirmation 2015

Der er sikkert nogle af jer, som skal konfirmeres her i 2015. Derfor har jeg tænkt mig at komme med lidt inspiration med hvad man skal huske til sin konfirmations-fest.

Konfirmationskjolen:

getimage (1)

Der skal både købes konfirmationskjole samt sko til lejligheden. Du kan se mit indlæg med flere konfirmationskjoler lige her.

Smykker:

17

Selvfølgelig er der mange smykkemærker. Jeg synes bare, at f.eks.  Izabel Camille har lavet nogle meget fine og enkle smykker. Det synes jeg netop er vigtigt til konfirmationen, at det er enkle smykker. Det skal ikke tage al fokus fra den smukke konfirmationskjole.

Brød/Kage:

red-devil-gateau-marcel

Der er mange gode bagere og konditorier. Jeg kan bl.a. anbefale Bodenhoff’s bageri.

Hår-opsætning:

konfirmand_500

Ja, håret skal jo også sidde godt. Man kan enten selv sætte det, hvis man er god til det eller man kan få en veninde/mor til at hjælpe. Hvis man dog vil have professionel hjælp, så kan man også få sin frisør (sjovt nok!) til at sætte håret fint.

Negle:

konfirmation_2011_01

Selvfølgelig skal man også have fine negle. Det går ikke hvis ens outfit er helt perfekt, men neglene er helt bidt ned og ligner “jeg-ved-ikke-hvad”. Få ordnet neglene, så de også er fine på dagen. Dog behøves man selvfølgelig ikke lige farverige negle, som på billedet ovenover.

Bordkort/invitationer:

v11502_m

Fotograf:

134700981343856900_resized

Dette er nu slet ikke et must! Men det kunne da være meget fint med nogle gode billeder. Det er trods alt en stor dag.

Blomster:

blomster-buket

Lokale:

konfirmation

Mad:

5462916-middag

Er der noget, som jeg mangler på listen, så er du selvfølgelig velkommen til lige at skrive det – så skal det nok komme på.

Du kan også få mere inspiration til din konfirmation lige her.

Håber du får den bedste konfirmation <3

Næste indlæg

"Se på mig" af Kirsten Hammann