Izabel Camille Jewelry

Show me your favorite beauty products: Jenni by ByJenni.dk

Byd velkommen til Jenni…

1-

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov at dele mine beauty favoritter her på bloggen med jer. Til dagligt blogger jeg på www.byjenni.dk om bl.a. mode, trends, beauty og cupcakes. Jeg læser til designteknolog på Teko, med speciale i Branding & Marketing Management. Lige nu er jeg i praktik i et agentur i København, hvilket er utroligt spændende. Jeg elsker at læse andre modeblogs, kigge fashionmagasiner og i det hele taget finde inspiration i omgivelserne omkring mig. Mode er min passion og min hobby, og jeg håber en dag at kunne forene min hobby med mit erhverv. 

2-

OSMO berber oil; Jeg har faktisk en del gange snakket varmt om denne olie fra OSMO. Jeg bruger den hver gang, at jeg har været i bad. Mit hår filtrer let, men denne olie klarer den hver gang – desuden dufter den skønt, mildt og sødt. Et tip er, at komme olie i håret lige inden du går ud i solen eller på stranden – på den måde udtørrer håret ikke så let.

3-

Amika krøllejern; Krøllejernet fra Amika kan jeg virkelig kun anbefale! Med det kan jeg lave krøller i hele mit hår på ca. 20 minutter. Krøllerne holder hele dagen uden brug af hårlak eller lignende. Desuden er der også stadig rigtigt fine, men svagere krøller i håret dagen efter. Jeg købte mit i et shoppingcenter i London for snart 2 år siden og har bestemt ikke fortrudt det. Krøllejernet er lidt pricy, men efter min mening alle pengene værd. Så vidt jeg har kunnet finde frem til, så forhandles det kun få steder i Danmark, bl.a. på nettet.

4-

Pantene; Tro det eller lad være, men mine yndlings hårprodukter er faktisk shampo og balsam fra Pantene. Jeg har prøvet mange forskellige dyre shampoo og balsam, men Pantenes Repair & Protect er bare dem, der virker for mit hår. Ud over at de dufter godt, så er de også drøje i brug, hvilket vil sige at man ikke skal bruge ret meget hver gang – og så er balsammen bare en vinder til mit filtrede hår. Jeg kan desuden også anbefale hårkuren fra samme serie. Og det bedste af det hele er, at produkterne ikke er særlig dyre. En flaske er ofte på tilbud til 10-15 kr.

——————————————————————————————-

1000 tak til Jenni! I kan se mere til Jenni på hendes blog www.byjenni.dk lige herSe eventuelt de tidligere gæsteindlæg HERHERHERHERHERHERHER & HER.

Vil du være den næste, som viser dine favoritprodukter frem, så skriv gerne en mail til mig på: Miekristiansen255@gmail.com eller bare en kommentar med din mail her på bloggen, så skal jeg nok kontakte dig.

– Man behøves IKKE at have en blog for at vise sine favoritprodukter her på bloggen. Alle er velkommen. Det er bare dejligt at få inspiration til nye lækre produkter 😉 

Næste indlæg

Izabel Camille Jewelry