New kids on the block (NKOTB)

Goodiebox: Sommerstænger og fine fødder

11

22

33

44

55

66

77

88

Dette er månedens Goodiebox: “Sommerstænger og fine fødder”. Jeg synes at, det er en rigtig fin box! Jeg er ikke en, som generelt køber så meget til mine fødder, så jeg synes det var en dejlig overraskelse. Nu er det bare at bruge produkterne, også få nogle fine fødder her i sommeren 2014.

Det der var i min boks:

The Body Shop Spa Fit Intensive Toning Concentrate

Eucerin Shower Oil

Apotekets Hælcreme

Matas Fodbadesalt (uden parfume)

Matas Fodsalve (uden parfume)

Compeed Vabel Plaster

Jeg glæder mig til at prøve det hele! Har i også modtaget goodiebox’en? Og hvad synes i om produkterne?

– Husk at i kan vinde en “lækkerboks” med produkter fra f.eks. Nivea, Depend & Läkerol lige HER <3

Næste indlæg

New kids on the block (NKOTB)