Glædelig 2. advent

Pleje produkter fra Zurismykker.dk

1

2

3

Kan i huske at jeg tidligere har snakket lidt om Zurismykker.dk? Hvis ikke, så kan i se/gense indlægget lige HER. Idag vil jeg snakke lidt om personlig pleje produkter. Som i kan se, hvis i har tjekket deres hjemmeside ud. Ja, så sælger de også det! Det fristede hvertfald mig, så nu har jeg valgt at ville teste 3 af deres produkter. Det er disse produkter, som i kan se på billederne ovenover.

1. Orange, sage & fennel ansigtsmaske – Dette er en rigtig lækker ansigtsmaske, uden parabener. Den er dybderensende og meget effektiv. Konsistensen er sådan lidt “ler-agtigt”. Den er god til at fjerne urenheder i huden. Den er proppet med friske saftige appelsiner, som giver næring til huden og er rige på C-vitaminer. Salvie virker rensende og kølende samt dræber bakterier. Fennikel virker antiseptisk. Anvendelse: “Påfør ansigtsmasken og lad den virke i 10 min. inden den vaskes af med varmt vand.” – Jeg er rigtig glad for den. Jeg elsker at slappe af og pleje mit ansigt med en lækker ansigtmaske. Denne her kan jeg hvertfald godt anbefale!

2. Strawberry lip scrub – Mums! Den dufter sååå godt! Ligesom at ansigtet og kroppen skal plejes, ja så skal læberne da også! Jeg må indrømme at jeg aldrig har haft brugt en læbe scrub før, men nu når jeg har sådan en, så kan jeg sagtens mærke at jeg synes den hjælper! Den blødgører læberne og skrubber alle ujævnhederne væk.

3. Strawberry lip balm – Den dufter mindst lige så godt som Strawberry lip scrub! – Denne læbe balm bruger jeg lige efter, at jeg har brugt lip scrub. Det gør læberne så bløde, og så kan man ellers generelt bruge den hvergang man har tørre læber. Ja, hvilket jeg har næsten hele tiden her i denne årstid! Den er forresten også uden parabener. Her på denne årstid, så bliver mine læber hurtigt vildt tørre. Så jeg elsker derfor alt, der kan hjælpe og pleje mine læber.

De har mange, mange flere pleje produkter lige HER.

PS. Husk også at deltage i min konkurrence, hvor i kan vinde hele 250kr. til hjemmesiden Zurismykker.dk. Så kan i selv vælge om i vil købe deres pleje produkter eller deres smukke smykker, tasker osv. Deltag lige her.

Næste indlæg

Glædelig 2. advent