Vinderen af gavekort for 2 er...

Mine 4 yndlingsprodukter fra Lookperfekt.dk

Jeg faldt simpelthen over hjemmesiden Lookperfect.dk. De har bare alle de lækre skønhedsprodukter – bl.a. fra Dennis Knudsen, Moroccanoil, Biosilk, Goldwell, HH Simonsen, L’Oréal, Orofluido, Wella og MANGE FLERE. De er bestemt et besøg værd!

Jeg har valgt, at ville vise jer 4 af mine yndlingsprodukter fra Lookperfect.dk.

collage1

Nr. 1 – Orofluido Beauty Elixir. Det er en hårolie, som dufter godt og er super blød! Den giver øjeblikkelig glans og minimerer krus. Og så passer den til alle hårtyper. Lookperfect.dk har flere lækre produkter fra Orofluido. Den viste kan købes her.

Nr. 2 – Goldwell Fruits 4 You Cherry Hair & Body Shampoo. Flasken er i dejlig PINK emballage. Også har den en Vidunderlig duft! Virkelig! Den er god for både hår og kroppen! Den blødgører og giver alt en dejlig duft <3 250 ml. kan købes for 89kr. her.

Nr. 3 – Dennis Knudsen Deep Treatment Hairmask. Jeg elsker at give mit hår en dejlig omgang hårkur 1-2 gange om ugen. Det fortjener ens hår virkelig! Denne Dennis Knudsen hairmask genopbygger håret ved hjælp af bl.a. silkeprotein og kreatin. Anvendelse: Den skal fordeles i vådt hår. Lad det virke i ca. 15 minutter. Skyl derefter grundigt. Og done! Så har du gjort dit hår en tjeneste 🙂 Den kan købes her.

Nr. 4 – Goldwell Dualsenses Color Detangling Conditioner. Det er bare den lækreste balsam! Denne her er til farvet hår. Det har jeg stort set altid, så der bruger jeg sådan en balsam til at beskytte mit hår bedst muligt. Og så forlænger det også hårfarvens glans. Anvendelse: Balsam skal sidde i fugtigt hår i ca. 1 minut og så skylles ud. Den kan købes her.

Lookperfect.dk har forresten nogle gode tilbud derinde lige nu. Du kan se dem her.

Lookperfect.dk har prisgaranti og hurtig levering! Finder du de samme varer billigere andre steder, så vil Lookperfect matche prisen! Det er et stort plus! 🙂

(sponsoreret)

Næste indlæg

Vinderen af gavekort for 2 er...