2. søndag i advent

Julehygge med familien

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

Her i weekenden har jeg besøgt mine forældre, hvor den stod på julebagning. Det er altid hyggeligt. Vi bager sikkert også lidt inden juleaften, og så plejer vi også at lave marcipankonfekt osv. når vi helt nærmer os d. 24.

Som i kan se på billederne, så fik vi bagt brunkager, småkager og lavet havregrynskugler. Jeg beklager hvis der blev taget lidt mange billeder af/med grisene. Jeg synes simpelten bare, at de var alt for søde.

Forresten hvis der lige skulle sidde én og tænkte på, hvor min bluse er fra, så er den fra VRS. (Føtex, Bilka)

Udover bagning, så fik vi selvfølgelig også smagt lidt af det nybagte mens vi så julefilm. Vi så faktisk hele 3 stk. (!) – En juleromance, Alene hjemme 1 + 2. De er bare gode <3 Og til aftensmad stod den på risengrød. Mums. Det er julehygge.

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

2. søndag i advent