"Pigen og soldaten" af Aline Sax

15 % rabat til beautysiden Lookfoxy.dk

2-

1-

(Sponsoreret indlæg)

Nu nærmer jul sig snart, og inden da så skal jeg have fundet ud af, hvad jeg ønsker mig. Bl.a. har jeg i et stykke tid nu rigtig gerne ville have et krøllejern, jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at bestille et endnu. Så nu kan jeg lige så godt skrive det på ønskesedlen til jul.

Resten på billederne her ovenover er også bare små skønne ting, som er dejlige at få. En tørshampoo, metallic tattoos, afslappende øjenmaske, pedicure sæt osv. Det er skønt med lidt forkælelse.

– Ønsker du dig også lidt beauty produkter til jul? Hvis ja, hvilke? 😉

Til sidst vil jeg gerne forkæle mine læsere med en rabatkode på hele 15% til beautyhjemmesiden Lookfoxy.dk. Alle produkterne ovenover er bl.a. fundet derinde. Faktisk er priserne rigtig lave derinde i forvejen, men selvfølgelig bliver det hele jo så endnu billigere med en rabatkode på 15%, og de har selvfølgelig rigtig mange varer indenfor beauty. Du kan selv se deres varer lige her. Rabatkoden er: beauty15

Happy shopping!

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

"Pigen og soldaten" af Aline Sax