Selfies

Julegaveinspiration fra NIVEA

Glædelig 1. december! Hermed dagens julegave- eller adventsgavetip; to fine gavepakker fra NIVEA med udvalgte produkter fra deres populære Sensitive-serier til henholdsvis kvinder og mænd.

———————————————————————————————————-

NIVEA Sensitive make-up pung

Sød make-up pung/toilettaske med to af de mest populære produkter fra NIVEA DailyEssentials Sensitive-serien:

– 1 stk. Sensitive Miscellar Water, 200ml

– 1 stk. Sensitive Dagcreme med SPF15, 50ml

NIVEA Daily Essentials Sensitive serien er udviklet til at dække de særlige behov som sensitiv hud kræver. Vindruekerneolie er rig på antioxidanter som bl.a. E-vitamin, og giver samtidig masser af fugt. Lakridsekstrakt (Licochalcone) er kendt for en anti-inflammatorisk effekt og beskytter desuden også mod skaderne fra UV-stråler. Vitamin B5 (Dexpanthenol) øger hudens evne til at binde fugt, og efterlader derfor huden blød og velplejet. Ingen af produkterne indeholder parfume, farvestoffer eller parabener. Micellar teknologien er udviklet særligt til sensitiv og irriteret hud, og den smarte 3-i-en formular gør det muligt at fjerne både øjen- og ansigtsmakeup mildt og effektivt.

VEJL. PRIS: 99 DKK

image005

———————————————————————————————————-

NIVEA MEN Sensitive gavepakke med iPad-cover

Gavepakken består af:

– Cleansing Face Wash Extra Gentle,100 ml

– Shower Sensitive, 250ml

– Face Moisturizer, 75 ml.

– iPad cover i en flot, klassisk blå nuance

NIVEA MEN Sensitive serien indeholder en særlig formula med ingredienser såsom: Vitamin E; naturlig, ren kamille; og nu den nye ingrediens Hamamelis.  Den aktive kombination arbejder i fin harmoni med den sensitive hud, og giver øjeblikkelig lindring og beskyttelse. Uden alkohol.

VEJL. PRIS: 99 DKK

image007

Begge æsker sælges i Matas og Kvickly.

Næste indlæg

Selfies