Ellos style - What I would love to wear

Outfit of the day: Deliver us from evil

1-

2-

3-

4-

5-

Også lige lidt andre billeder fra samme dag:

6-

7-

Forleden var jeg i biografen og se den nye gyserfilm “Deliver Us from Evil“. Det er forresten en blanding af thriller og gys. Mest thriller – synes jeg! I kan læse lidt om filmen lige her.

Jeg synes hvertfald, at det er en meget anderledes gyserfilm, lidt langtrukken i starten – man skal ca. 10 min ind i filmen før der sådan rigtigt sker noget. Filmen er lidt uhyggelig med lidt chok. (dog slet ikke så mange chok som i Paranormal Activity filmene) Det er dog ikke en gyserfilm, som jeg har behovet for at se igen. Den er okay, men ikke god. Den er ikke værd at betale penge for at se i biografen hvertfald… Giver det mening? 😉

Jeg har mange spændende ting, at jeg skal lave de kommende uger. Det vil jeg glæde mig rigtig meget til at fortælle mere om hen af vejen 🙂 I må have en dejlig torsdag.

<3

Næste indlæg

Ellos style - What I would love to wear