Pepsi Max Solbriller

Moderigtige Solbriller

22

Jeg har hørt så mange positive anmeldelser om ShopSolbriller.dk fra bl.a. veninder og bloggere, om at de elsker denne hjemmeside. Så jeg har hermed besluttet at mine næste solbriller, de skal simpelthen være derfra. Jeg synes at de har rigtig mange fine. Der er helt klart solbriller til alle stilarter, også har de også både solbriller til mænd, kvinder & børn. Så man kan købe alle familiens solbriller samlet samme sted, smart! Jeg er specielt vild med aviator/pilot modellerne. De er virkelig et hit hos mig lige pt.

Og ved i hvad? Deres solbriller er faktisk super billige. Der er bl.a. solbriller helt ned til 29kr. (!) Det er jo billigt og gratis fragt ved køb over 150kr. er også en helt fin deal. De har også mange fine etuier til solbrillerne, samt kæder. Der er priserne ca. 19 kr. pr stk. (!!)

Nu til en lille konkurrence: Shopsolbriller.dk trækker en heldig vinder blandt de tilmeldte hver måned. Man skal bare tilmelde sig deres nyhedsbrev, som man vil få på enten mail eller sms (eller begge). Så er man med i konkurrencen! Super nemt. I kan deltage lige her.

Indlægget er sponsoreret af Shopsolbriller.dk

Næste indlæg

Pepsi Max Solbriller