Happy Birthday: Magnum Silver Marc de Champagne

Blandet hygge på DFDS Seaways Oslo-båd

11

22

33

44

55

66

77

88

99

100

For ikke så længe siden, da var jeg på minicruise til Oslo med disse 3 dejlige damer. I dette indlæg har jeg samlet alle hyggebillederne fra selve DFDS Seaways båden. Alle billederne her er forresten taget med mobilen. Jeg har flere billeder fra selve vores tur i Oslo – de er alle taget på rigtigt kamera. Dem skal i nok også snart få at se. Haha. Alle de billeder jeg hele tiden siger i snart skal se. I må gå i herre meget spænding hver dag. Muhaha!

På denne tur prøvede jeg for første gang deres nyeste italienske restaurant på båden og WOW. De smager virkelig, virkelig, virkelig godt! Dem skal jeg helt klart have igen! Ellers har vi bare hygget godt og grundigt på båden – lidt pool, jacuzzi, shopping, baresso & fest om aftenen. Tror også vi fik smagt de fleste drinks, som de laver på båden, og de laver altså mange slags. hehe. Men ja, det var super hyggeligt.

Husk forresten at i kan vinde 200kr. SuperGavekort i min Sommerkonkurrence lige her. – Jeg gemmer ALLE jeres kommentarer, men godkender dem først på dagen d. 16 juni, hvor konkurrencen slutter. Så kan i ikke “stjæle” hinandens fine sætninger ;)

Næste indlæg

Happy Birthday: Magnum Silver Marc de Champagne