Banana

Weekenden – part 2

1

Som sagt var jeg på besøg hos min skønne veninde Anne Mette her i weekenden. Vi fik taget en masse billeder. Her kommer 2. og sidste part billeder fra weekenden.

22

33

44

Vi lavede lækker tomatbrød til aftensmad. Mmm. Det smager så godt!

55

Se lige hvor fin hun er! <3

66

Haha. Vi byttede solbriller, så jeg fik nogle fine lyserøde af hende. Jeg elsker dem allerede!

77

Av igen! Så var vi i Bilka lige inden de lukkede, og pludselig fandt jeg ud af, at jeg havde tabt det andet plaster jeg havde på fingeren. Somewhere. Ingen ved hvor. Men ja, så gjorde det vildt ondt igen. Så måtte jeg skynde mig hjem og få nyt plaster på. Hehe. Denne gang er det Tom fra “Tom & Jerry” der passer på min finger.

88

Disney nattøj <3

99

Det var en super hyggelig weekend <3

Here are some pictures from the weekend when I was visiting my friend Anne Mette.

Næste indlæg

Banana