A Trip To Rome

Drømmelejligheden

Jeg er begyndt at tænke lidt over, hvilke møbler jeg gerne vil have i min kommende lejlighed. Lige nu drømmer jeg bare lidt. Men. Jeg kunne nu godt.

modesta_1_4

Jeg ELSKER sofa’er! Denne vil dog være ALT for stor til min kommende lejlighed, men hey. Man har vel lov til at drømme lidt, ikk’? 😉

51137_miljo2_1

Selvfølgelig skal jeg også have mig et rigtig fint klædeskab! Jeg drømmer også lidt om “walk-in-closet”, men det må stadig blive lidt i mine drømme også 😉

unique_continental_1

Jeg skal også have købt mig en rigtig lækker seng! Man tilbringer rigtig meget af sit liv i sin seng, så det betyder rigtig meget, at det er en god seng.

discoco_3

Jeg elsker lamper, som er lidt anderledes. Denne lampe på billedet ovenover er både fin, sjov og hvertfald anderledes. Jeg elsker den.

51253_miljo_2

Det sidste jeg lige vil vise jer, det er spejle. Alle piger har brug for masser af spejle i deres hjem. Jeg er helt vild med et store spejle, gerne gulvspejle. Jeg synes, at det giver et dejligt look.

Jeg kunne blive ved med at nævne MANGE ting endnu, man har brug for i en lejlighed. I stedet synes jeg, at i burde gå ind og finde jeres egne “drømme-møbler” lige her. De er bestemt et besøg værd.

Næste indlæg

A Trip To Rome